Dag 4 Ayuhaya - Khao Jai
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
11 Augustus 2017 | Thailand, Bangkok
Wakker worden met het geluid van tropische vogeltjes en de stroming van de River Kwai, dat wil elk mens wel een keer meemaken♡
Toen ik de schuifdeuren opendeed zag ik pas hoe mooi onze huisjes zijn overdag!
Recht voor ons aan de overkant van de rivier dook er ineens een olifant op, heel bijzonder!
(Mooi filmpje gemaakt van dit moment)
Na het ontbijt zaten we om 8.00 alweer in de auto om de eerste stop/wandeling te maken over de brug van de River Kwai.
Vandaag zag ie er natuurlijk anders uit in daglicht en zijn we even op en neer gewandeld over de brug. Een drankje gekocht en hop weer verder de auto in. 2 1/2 uur verder....(totaal 6 uur gereden vandaag)
Dit keer naar Ayuthaya, een soort van ruïne achting gebied van tempels en pagodes. 400 jaar oud, ook weer ontzettend mooi!
Ik maakte me een beetje zorgen of het wel goed zou gaan omdat ik nog geen week geleden dit stuk geheel onder water zag staan en een man met een bootje hier op het water zag peddelen.
Volgens mij weet Nederland het nieuws wel aan te dikken want het is er bloedje heet en geen druppel water te bekennen (ipv watersnoodramp?!)
Tot nu toe alleen in Bangkok een paar druppeltjes warme regen gehad.
Daarna een heerlijke Thaise lunch genuttigd met het uitzicht op de rivier:)
En weer een stukje verder naar boven met de auto om naar ons nieuwe verblijf te gaan.
-Onderweg zie je echt van alles voorbij komen, veel te zwaar beladen auto's en scooters waar complete gezinnen op zitten. Vader, moeder, kleuter en baby, echt niet te geloven!-
De kinderen zijn blij met het zwembad wat voor ons huisje ligt!! PLONS :D
Onze huisjes in Khao Yai zijn ook leuk (we kregen een upgrade) omdat er volgens mij niemand op het park te bekennen is?!
Maar je moet je wel niets aantrekken van de gekko's die in je huisje rondlopen (slik....want dat weet je als je naar tropische landen gaat hé) Volgens Kim doen ze niets dus ik denk dan maar....ok gelukkig geen vogelspin?!
Nu zitten we lekker buiten met het geluid van de krekeltjes om ons heen, de temperatuur is echt heerlijk nu♡
Even nog een drankje bij de receptie en dan naar bedje....Morgen 6.30 ontbijt en dan op naar het National park.
12 Augustus 2017 - 18:13
Cor En Sija:
Wat een prachtige vacantie hebben jullie. Leuk dat we jullie helemaal kunnen volgen. En goed dat je de tijd nog vindt om te schrijven, want het programma is aardig gevuld!!!!
We zien met spanning telkens uit naar de volgende aflevering............